Fitnesskilpailuille sinetti urheilutapahtumana viimeistään nyt!

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Tällä viikolla piipahdin pienessä palaverissa aiheena Suomen Urheilugaala 2015. Isolla tiimillä ollaan kinkereitä järjestämässä ja on kunnia saada olla mukana tämän tason tapahtuman toteuttamisessa. Aion myös olla paikan päällä juhlimassa ja suosittelen kaikille fitnessfaneille paikalle tulemista tai vähintään TV:n ääreen parkkeeraamista 13.1.2015 kun maan parhaita palkitaan.

IFBB pääsi Suomen fitnessurheilun ainoana oikeana edustajaliittona mukaan pippaloihin ja Nordic Fitness Expo pohjoismaiden suurimpana fitnesstapahtumana kilpailee Urheilun Markkinointiteko – kategoriassa. Kategorian muut ehdokkaat ovat HJK:n työ jalkapallon aseman kohentamisessa Suomessa ja Helsinki Battle – rallipromootio. Siitä sitten vaan jännäämään! : D

Fair Play: Urheilutoimittajain liiton jäsenlehti
Fair Play: Urheilutoimittajain liiton jäsenlehti

Omat treenit kulkee hyvin ja tiimikuvioita on tällä viikolla haisteltu. Vielä ei mitään lopullisia päätöksiä ole sen suhteen tehty mutta jos oman salin tiimi huolii niin helpoin vaihtoehtohan tuo olisi. Kuitenkin lisenssi tullaan lunastamaan jokatapauksessa mikä tarkoittaa tietenkin sitä että ADT:n herrasväki voi oven taakse ilmestyä.

Valmentajaan ei tule olemaan varaa joten kisapreppi menee näillä näkymin omin voimin. Onnistuihan tuo viimeksikin :) Tuossa ylänurkassa on kisaa edeltävän illan selkä. Tällä hetkellä se näyttää jotakuinkin tältä:

Pläski manaatti
Pläski manaatti

Kyllä sitä lihaa siellä on. Kevväämmällä sitte näätte, uskokaa pois :)

Tänään jumpattiin hartiaseutua ja nyt vastoin kaikkia periaatteitani voisin tämän kyseisen treenin laittaa. Allekirjoittaneen mielestä nääkin perusliikkeet sisältää niin paljon oleellisia pikkujippoja että pelkästää liikkeiden luetteleminen ei anna lähellekään oikeaa kuvaa treenin luonteestä mutta sen verran hyvin meni perille että en voi olla mesoamatta, olkaapa siis hyvät:

delts

https://www.youtube.com/watch?v=rsKhk6Vrrgk

Tällasta siis tänään, pian lisää jubailua ja ehkä jopa tuoretta treenivideota kunhan saan DIY laitteiston etti tarvi aina pyytää jotakuta tärisevin käsin kameraa pitelemään.