Ja mitä siitä sitten seurasi?

Suurensuuri kiitos kaikille edellisen päivitykseni lukijoille! Tekstini tavoitti julkaisua seuraavan kahden päivän aikana lähes 25 TUHATTA(!!) lukijaa! Tällaiselle noupadinatulle käsittämätön lukema! Hieman jopa peljästyin vastaanottoa sillä nostitte riman kerralla mahdottoman korkealle, mistä tämä pidempi kirjoittelutauko suurimmaksi osaksi johtuukin.

Heti alkuun täytyy myös pahoitella etten ole kerinnyt käsittelemään niitä moninaisia viestejä/yhteydenottopyyntöjä joita blogi poiki. En todellakaan odottanut tällaista työmäärää tälle keväälle, ja koin että minun oli otettava askel taaksepäin ja uudelleenarvioitava prioriteettini.

Kiitos myös kaikille tahoille jotka ottivat yhteyttä, niin sähköisesti kuin kasvotustenkin, tarvitsemani työharjoittelupaikan tiimoilta. Halusin työskennellä yritykselle jonka liiketoimintamalli suo henkilökohtaisia ammatillisia kehitysmahdollisuuksia, sekä jonka arvomaailma on linjassa omani kanssa.

Tästä alkoikin yhteistyö PCAscalan kanssa:

PCAscala on kuntoklubi Helsingin Vallilassa, Sturenkadulla. Sen 850 tehokasta neliötä tarjoaa puitteet liikunnan harrastamiseen ja urheilun tekemiseen sekä toimii erinomaisesti työhyvinvoinnin koulutus- ja valmennustiloina. Työskentelen PCA:n palveluksessa tämän kesän ajan hyvinvoinnin liikkeenjohdon harjoittelijana. PCA:n pääkallonpaikalla toimii myös PCAfinland, joka järjestää sekä Personal Trainer- että muuta valmennuskoulutusta.
trxhuone
pyorät
#PCAscala ja #PCAfinland tarjoavat laadukasta yritysten kuntotestausta- ja valmennusta, työkuntoprojekteja ja -tapahtumia yrityksille sekä järjestää koulutustapahtumia ammattitaitoisten valmentajien vuosikymmenien kokemuksella.. siis vuosiKYMMENIEN! Itseäni kiinnostaa tämän päivän liikuntakoulutustarjonnan viidakossa vaihtoehtoinen, oikeasti kokonaisvaltainen PCAfinlandin Personal Trainer-koulutus.
cardiohuone
sali2
Nyt toimin täällä kolmatta päivää ja täytyy sanoa että viihtyvyys on omaa luokkaansa, eikä väkisinvääntämisestä ole tietoakaan. Kaikesta toiminnasta huokuu hauskuus ja rentous sekä rakkaus suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan ja urheilun pyhimpiä periaatteita noudattaen.
sali1
sali3

Ai niin ja PCA Scalan tilat ja välineet kelpaavat myös allekirjoittaneen vaativaan makuun.
https://www.youtube.com/watch?v=Bm1n9d1lbPc
Seuraava PCA Personal Trainer-koulutusjakso alkaa 21.8.2015.
PCA:n Personal Trainer koulutuksesta ja yritysvalmennuksesta kannatta kysyä osoitteesta info@PCAscala.fi. Lisätietoja myös osoitteessa http://pcascala.fi/